Heart Flames-Nail Art

Heart Flames-Nail Art

Onlangs is Heart Flames-nagelontwerp een nieuwe nageltrend op Instagram, dus ik vroeg onze nagelkweker om dezelfde voor mij te proberen. Het is vrij eenvoudig.

Na het vijlen en knippen van onze nagels ga ik wat nagelriemolie gebruiken en de nagelriemen schoonmaken, je hoeft je nagelriem niet te knippen als je dat niet wilt, dus als je Voel je je niet op je gemak bij het knippen van je nagelriemen, dan zou ik alleen maar willen zeggen: doe deze stap nog steeds, dus breng wat olie aan op je nagelriemen en duw je nagelriemen naar achteren, sla gewoon de stap over waar ik mijn nagelriemen knip.

Mijn nagels zijn behoorlijk zacht. Dus allereerst moet ik nageltips aanbrengen op mijn natuurlijke nagels:

nails

Ik ga even snel over mijn nagel om er zeker van te zijn dat ze allemaal gladgestreken zijn, eerlijk gezegd, het is gewoon ruw en snel. Ik vind het gewoon leuk omdat het me een soort schone basis geeft om mee te werken.

nail file

Gebruik vervolgens alcohol om alle olie die we aan onze vingers hebben toegevoegd te verwijderen, omdat de olie zal interfereren met hoe je gel aan je nagels blijft kleven, het zal er in feite voor zorgen dat het loslaat en niet goed aan je nagel blijft kleven.

how to clean nails

Dus dat is de eerste stap en als je klaar bent met het aanbrengen van de alcohol op je nagels, kun je verdergaan met gelbasislaag, een lichte laag op je nagel aanbrengen en 1 laten uitharden minuut.

Je wilt gewoon al je nagels gelijkmatig coaten, zorg ervoor dat je recht naar de randen gaat, maar niet recht naar de nagelriem, zodat je de nagelriem niet wilt aanraken met een van je nagellakken, niet alleen je base coat maar zelfs de kleuren of je top coat je wilt je nagelriemen niet aanraken, dus als je nog nooit gel hebt gebruikt voordat gel niet droogt tenzij je uithardt het in de lamp zodat je er weer in kunt als je denkt dat je niet genoeg hebt gedaan, je kunt ermee blijven spelen totdat je het onder de lamp legt, dus op dit moment lak je eigenlijk gewoon je nagels zoals normaal, zorg ervoor dat er geen pluisjes of iets anders dat aan je nagels blijft plakken, want als je het eenmaal onder de lamp hebt uitgehard, is het daar voorgoed alsof je het daarna niet meer kunt verwijderen, dus kijk nog een laatste keer voordat je het onder de lamp legt en maak zorg ervoor dat er geen pluisjes zijn of dat er iets aan je nagels vastzit, zoals een klein beetje vuil of iets van je nagelvijl, want dat zal allemaal genezen.

base coat

Ik gebruik de Aimeili-nageltips, dit zijn texturen aan de achterkant van de nageltips om een ​​geweldige hechting te garanderen. Kies dezelfde maat nageltips als je natuurlijke nagel. Na het polijsten moeten de tips binnen natuurlijke nagels.

 

how to add nial tips

Neem een ​​geschikte hoeveelheid lijm, druk zachtjes om luchtbellen eruit te persen en hard vervolgens 1 minuut uit.

nail tip glue

Ik ga gewoon door en vorm en trim ze allemaal en dan zullen we alles rond de nagelriemen opruimen.

trim nail

 

Polijst het oppervlak van de nagelpunten nu we onze nagels hebben gevijld en geknipt.

file nail

Breng base coat aan. Zodra je gel base coat volledig is uitgehard, raak je je nagels niet aan, ze zullen nog steeds plakkerig aanvoelen.

apply base coat

We gaan verder met de kleurjas, ik ga naar binnen met een nude kleur, het lijkt erg op mijn huidskleur, mijn favoriet van nailaddict is het genaamd 036, ik heb het gevoel dat het de perfecte nudekleur is op mijn huidskleur en ik doe twee lagen (met alle gel gepolijst, ik raad je ten zeerste aan om twee lagen aan te brengen en als het een echt transparante kleur is, dan doe er drie ),  Ik wil dat je begint met het opbouwen van een beetje extra lak nabij de rand van je nagel, ik wil dat je je penseel pakt en wat overtollige lak begint te druppelen nabij de rand van je nagel. langs de rand deppen zodat er een extra opbouw van de lak komt, die vrije rand afkitten, dan ga ik dit 1 minuut uitharden onder een led lip.

apply color coat

 Vervolgens moet ik een nail art-penseel gaan gebruiken om hartvlammen te tekenen:  Ik neem een ​​heel dun nail art-penseel en gebruik wat witte gellak om de lijn te trekken zoals je kunt zien hoeft het niet perfect te zijn, en door het gewoon uit de vrije hand te doen, laat ik de witte lijnen glanzend achter. Ik vind dat het een mooie abstracte look geeft tegen de nude-basiskleur, als je het verprutst, kun je het gewoon wegvegen en ik denk dat ik daarom ook graag gellak gebruik, omdat het meer vergevingsgezind is als je het verprutst.

Dit patroon ziet eruit als hartvlammen ondersteboven, en lijkt een beetje op een grimas van voren, stijlvol en schattig, trouwens, ik heb 011-kleuren gebruikt.

Opmerking: zoals op de afbeelding te zien is, zou het bovenste deel korter moeten zijn en er beter uitzien.

draw on nails

Na het uitharden van de witte gellak ga je over de lijn met wat top coat en dan hard je het 1 minuut uit en dan heb je het dit is het Heart Flames ontwerp.

heart flames nail design

Oké, mijn nagels zijn helemaal klaar, zo zien ze eruit zoals je kunt zien, alles is mooi en glanzend.